9 Haziran 2008 Pazartesi
Ünlüler Lanvin'i Seviyor


Kesinlikle! Nerede fırfır, nerede dökümlü kumaş, nerede helenistik detay var orada Lanvin'i görmek mümkün. En son Cannes Film Festivali'nde gördük Lanvin'in ne kadar sevildiğini. Sadece Natalie Portman markanın fırfır detaylı üç tane elbisesiyle salındı kırmızı halıda. Kristin-Scott Thomas da uzun, dökümlü lacivert Lanvin kıyafetiyle bu kurala uydu.



Cannes Film Festivali esnasında Chopard'ın düzenlediği gecede Gwyneth Paltrow, Göğüs Kanseri Araştırma Vakfı'nın partisinde Padma Lakshmi, Critics' Choice ödül töreninde Katie Holmes beyaz rengi Lanvin elbiseleriyle büyülemişlerdi bizi.



Straplesten tek omuza, tatlı pembeden yeşile mora uzanan Lanvin'in renk skalası Liv Tyler ve Leighton Meester'ın da ilgisini çekmiş olacak ki Hollywood yıldızları Lanvin ile bütünleşmiş durumdalar.



Normalde mat renkleri kullanan Lanvin, Eva Herzigova ve Cate Blanchett'in giydiği gibi arada bakır, kurşun gibi parlak renkler de deniyor. Fransız Elle editörü Carine Roitfeld'in Cannes seçimi ise dökümlü, siyah Lanvin'den yana.



Michelle Monaghan'in gri elbisesi, Oskarlı yıldız Tilda Swinton'un Oskar ödül töreninde en rüküş kıyafetlerden biri seçilen siyah kadife, tek omuzlu elbisesi ve hamileliği sırasında Jessica Alba'nın giydiği gri elbise de Lanvin imzalı. Gelecek günlerde daha da sık duyacağız Lanvin ismini, bu belli.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , ,

0 Comments: