3 Haziran 2008 Salı
CFDA Moda Ödülleri Sahiplerini Buldu


CFDA Moda ödülleri de tamamlandı. "Yılın Kadın Giyim Tasarımcısı" ödülünü Calvin Klein'in tasarımcısı Francisco Costa alırken, "Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı" ödülü Tom Ford'a gitti. Ödül töreni yine şıklık yarışı içerisinde geçti. Victoria Beckham kampanya yüzü olduğu Marc Jacobs marka kalp detaylı, fırfırlı bir tek omuzlu elbise ile çıktı karşımıza. Gecenin diğer tek omuzlu elbise tercih eden isimleri Famke Janssen ve "Sex and The City" kızı Kim Cattrall oldu.



Eva Longoria ten rengine güzel giden pembe tonlarıdna bir elbise giydi. Hilary Duff'ın payetli, mor Michael Kors elbisesi ve saçı genç yıldızı olduğundan yaşlı gösterdi. Mandy Moore'a bakıp örnek alması gerek belki de. Mandy gece mavisi straples elbisesi içinde yaşına uygun, hanım hanımcık bir görüntü sergiliyordu.



Törende dikkati çeken kıyafetlerden Maggie Gyllenhaal'ın üzerinde olan tam da kendisinden bekleneni karşılar nitelikteydi. Ashley Olsen gene geçen yılki gibi smokinden yana kullandı tercihini. Bence küçük bir erkek çocuğunu andırıyordu o kıyafetle. Kafası sanki o vücuda ait değilmiş gibi duruyordu. Eva Mendes ise düz bir beyaz elbise ile salındı ortalıklarda.



Georgina Chapman'ın giydiği omuzları gül detaylı, kırmızı Marchesa elbise daha evvelden Lake Bell tarafından bir galada giyilmişti, unutanlara hatırlatıla.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , ,

0 Comments: