26 Mayıs 2008 Pazartesi
Cannes'da Ünlüler Geçidi-3


Cannes Do! Gerçekten de yaptı yapacağını. Benim için görsel bir şölenden farksızdı. Jüri üyeliği yapan Natalie Portman festivalde bir numaralı favorim oldu. Mor ve lacivert fırfırlı elbiselerden sonra yine fırfır detaylı, yine Lanvin marka nar çiçeği bir elbiseyle namına yakışır bir portre çizdi. Origamik beyaz ve çizgili siyah-pudra pembesi Givenchy elbisesi ise son tercihleri oldu.



Truvalı Helen olarak aklımızda yer edinen ve her seferinde bu lakabı kanıtlarcasına romanesk giyinen Diane Kruger, Chanel Couture elbisesiyle daha çok 1920'lerin çarliston kızlarını anımsatıyordu. Rahmetli Heath Ledger'in eski eşi Michelle Williams'ı da uzun zamandır kırmızı halıda göremiyorduk. Cannes sayesinde gözlerimiz bayram etti. Mor straplez, katmerli Chanel ve ekru dantelli yine Chanel imzalı elbisesi ile romantik bir hava yarattı.



Asi kız Milla Jovovich origamik, kuyruklu deniz mavisi Versace ve duman rengi Armani Prive elbiseleri ile şaşırttı benid esem yeridir. Genelde uçuk kaçık tasarımlar içerisinde görmeye alışık olduğumuz Milla, kırmızı halı kraliçesi olabileceğini de kanıtlamış oldu böylece. Aşağıdaki nar çiçeği rengi Louis Vuitton, deri bacak yırtmaçlı elbiseye dikkatinizi çekerim. Natalie Portman'ın fırfırlı Lanvin ve Madonna'nın Stella McCartney elbisesi ile(burada yer vermedim) nar çiçeğinin, yani mercan renginin yavaş yavaş ortalarda görünmeye başladığını aklınızda tutun. Yazın belki de daha sıkça göreceğiz bu rengi. Bir diğer Lanvin-sever insan olan Cate Blanchett(kendisini pek de Lanvin imzalı kıyafetlerle görmemişimdir ya) parlak, kurşuni, paltoyu andıran elbisesini pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.



Resimler için kaynak: RedCarpetFashionAwards, JustJared

Etiketler:

2 Comments:
Blogger yeliz said...
Cannes ödül türenini izledim, natalie nin renk seçimi biraz sönük geldi ama milla nın deniz mavisi tuvaleti süperdi. belki natalie milla nın yanında sönük kalmıştır:)

Blogger Simge Kurban said...
natalie'nin ilk haftalarda giydiği mor, lacivert ve mercan rengi fırfırlı elbiseler gayet güzeldi. ama şu da var ki; milla'nın ten rengine süper giden deniz mavisi kıyafetleri çok başarılı seçimlerdi :)