20 Mayıs 2008 Salı
Cannes'da Ünlüler Geçidi-2


Cannes'da şıklık yarışı bu hafta da tüm hızıyla devam etti. Lacivert, ünlülerin kıyafetlerinde tercih edilen ana renkti adeta. Gwyneth Paltrow'un Chanel, Natalie Portman'ın yine Lanvin marka, fırfırlı elbisesi, Salma Hayek'in YSL imzalı straplez elbisesi bunun kanıtıydı. (Gwyneth'in gümüş tokalı ayakkabıları Roger Vivier marka)



Yeni doğum yapmış Cate Blanchett her zamanki gibi büyüleyiciydi. Kırmızı halının kraliçesi olduğunu her daim gösteren yıldız lacivert desenli elbisesinin yanısıra gri, fırfırlı Armani Prive elbisesiyle yine yaptı yapacağını. Açık tenli olmasına rağmen soluk renkleri taşımakta oldukça cesur olan Blanchett griyi de kendine yakıştırmasını bildi. Festivalde dikaktimi çeken bir diğer elbise, Calista Flockhart'ın Bill Blass marka siyah kuşaklı, gök mavisi saten elbisesi oldu.



Natalie Portman'ın Chanel, Gwyneth Paltrow'un Lanvin, Salma Hayek'in yeşim rengi Balenciaga elbiseleleri de başarılı seçimlerdi. Paltrow'un beyaz Lanvin elbisesi, Katie Holmes'un Critics' Choice ödül töreninde giydiği kırık beyaz, Lanvin imzalı elbisenin farklı bir rengiydi. Altına giydiği gladyatör sandaletlerle Roma tanrıçalarından hiçbir farkı yoktu Gwy'nin.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

2 Comments:
Blogger Umut said...
Favorilerim:

1) Helenistik Gwy
2) Cate'in lacivert elbisesi
3) Tabii ki Natalie Portman!

:)

Blogger Umut said...
Olmamış'larım:

1) Salma Hayek (çok kilo almış açık renk giymemeli)

başka da yok :)