8 Ocak 2008 Salı
13.Critics' Choice Ödül Töreni'nden Seçmeler


13.sü düzenlenen Critics' Choice ödülleri sahiplerini bulmuşken kıyafetlere şöyle bir bakalım. Altın Küre ödüllerinin iptal edilmesi haberi hala sıcaklığını korurken, sanırım bu tarz daha küçük ödül törenleriyle yetinmek zorunda kalacağız. Buna da şükür.

Santa Monica'da gerçekleşen ödül törenine hakim olan renk siyahtı bu sene. Angelina Jolie'yi siyah kıyafetlerle görmeye alıştık artık, eskisi gibi fazla iddialı seçimlerde bulunmuyor. Emily Deschanel, Ellen Page, Katleen Robertson gibi isimlerin de siyahlara büründüğünü görünce kışın karaları bağlamış bu ünlüler diye düşündüm.


Allahtan birkaç isim törene renk getirdi de siyahın hakimliği biraz olsun kırıldı. Bunlardan biri olan Katie Holmes'un son günlerdeki yükselişi devam ediyor. Tomsuz katıldığı ödül töreninde payetli kırık beyaz, tek omuzlu Grekvari bir elbise tercih etti. Makyajını ve saçını çok beğenmedim. Olduğundan daha yaşlı göstermiş onu. Amanda Bynes leylak rengi bir Narciso Rodriguez elbisesiyle törene katıldı. Bu elbiseyi daha önce Chloe Sevigny'nin üzerinde görmüştük. Kyra Sedgwick kırmızı bir Oscar De La Renta elbise giymeyi tercih ederken, Brittany Snow göz rengini daha da ortaya çıkaran turkuaz rengi straplez elbisesiyle töreni renklendirdi.

Etiketler: ,

2 Comments:
Blogger SHOPKOLIK said...
katie dışındaki herkez çok sıkıcı...bööö

Blogger Simge Kurban said...
katie daha evvel bu elbiseye benzer monique lhuillier imzalı bir elbise giymişti, o daha güzel durmuştu üzerinde. bu lanvin elbiseyle sanki çarşafa dolanmış gibi duruyor.