26 Aralık 2007 Çarşamba
Ünlüler Stil: Halle Berry

Hollywood'un her daim şıklığıyla kendinden söz ettiren isimlerinden olan Halle Berry vücut tipine göre yaptığı doğru kıyafet seçimleriyle bilinir şov dünyasında. Kıvrımlı, dolgun hatlarıyla ve baştan çıkartıcı ten rengiyle şov dünyasını fetheden Halle Berry, birçok ünlü markanın da gözbebeğidir. Versace, Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, Elie Saab gibi modacıların seksi ve cüretkar kıyafetlerini segilemekten hoşlanan yıldız, kırmızı halı üzerinde giydiği şahane tasarımlarla dergilerin ve internet sitelerinin şık listelerinin şaşmaz güzellerindedir hep.

Hamileliğinin son dönemlerinde çoğu kadının cesaret edemeyeceği elbiseleri başarıyla taşıyan Berry, “Keşke daha küçük göğüslerim olsa, böylece sütyen kullanmama gerek kalmaz ve muhteşem kıyafetler giyebilirdim” diyecek kadar da alçakgönüllü. Genelde seksi ve şuh kıyafetlerle görmeye alıştığımız oyuncu, bazen kıyafetlerinde asi bir tarz takınmaktan hoşlandığını söylüyor.

Günlük sokak stilinde oldukça sade ve kendinden emin bir imaj çizen Halle, yuvarlak kalçalarını dar pantolonlarla ve taytlarla vurgulayarak vücuduyla ne kadar barışık olduğunu gösteriyor bize. Türk kadınlarının es geçmemesi gereken bir detay bu bence.

Etiketler:

0 Comments: