24 Aralık 2007 Pazartesi
Tasarımcı Günlüğü: Alice+Olivia


2007 yılında adından çok söz ettiren bir marka oldu. Çoğumuz varlığından haberdar bile değildik daha evvel. Kate Bosworth, Hayden Panettiere ve Sarah Jessica Parker sayesinde tanışma fırsatı bulduğumuz bu isim Alice+Olivia.



Sade kesimli, payet işlemeli elbiseleriyle yıldızların favorileri arasına giren bu marka, Stacey Bendet isimli bir reklam uzmanı ve Rebecca Winn adında bir website geliştiricisi tarafından kuruldu. Pensilvanya Üniversitesi'nde eğitim alan Stacey ve Rebecca, alaylı modacılardan. Kendilerini modacı olma hayali öyle bir sarmış ki sormayın. Kendi markalarını oluşturmaya karar veren ikili, annelerinin isimlerini biraraya getirerek Alice+Olivia adlı son dönemlerin fazla şişirilen markasına imza attıktan sonra birden moda gündeminin tepesine yerleştiler.



Hayden Panettiere, Kate Bosworth, Vanessa Hudgens, Mena Suvari, Paris Hilton, Kristen Bell
gibi kabarık bir ünlü portföyüne sahip olan markanın tasarımları çok sıradan. Lüks olarak saydığımız diğer markalarla karşılaştırıldığında öyle bir kesime ve tasarıma harcanan yüzlerce dolara yazık diyesim geliyor. Tabii arada bir iki güzel kıyafet çıkmıyor değil; ama bence fazla şişirilmiş ve içi çok da dolu olmayan bir marka. Beğenenler shopbop'tan sipraiş verebilirler.

Etiketler:

0 Comments: