15 Ağustos 2007 Çarşamba
Tom Ford Gözlüklere Hayat Veriyor

Zamanının ayrıksı, ultra kışkırtıcı tasarımlarıyla kadınları büyüleyen Tom Ford, YSL ve Gucci'ye moda aleminde eski şaşaalı günlerini geri kazandırdıktan sonra modaya yön verme işini bırakıp birçoğumuzu hayal kırıklığına uğratmıştı. Biz hayal kırıklığı yaşarken, o istediği işi, severek ve büyük bir arzuyla yapıyordu aslında. Hangi mecraya eli değse harikalar yaratan modanın sihirbazı, Estee Lauder ile anlaşıp, yanına da kankası Domenico de Sole' yi alarak güzellik alanına el atınca anlamıştık farklı bir oluşumlar yaşandığını. Allahtan çok bekletmedi bizi de son tasarımları olan güneş gözlükleriyle içimize su serpiverdi. Bedenlerimiz yaz aylarını çoktan geride bırakıp kışın örtülerine bürünürken, İtalyan markası Marcolin için özel olarak hazırladığı gözlük koleksiyonuyla 2006'ya hızlı bir giriş yapan Tom Ford, gözlükleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Belki bizim için geç kalmış bir yenilik; ama olsun.


Yazın Keira Knightley, Charlize Theron, Kate Hudson ve J-lo gibi isimlerin gözünden çıkartmadığı, Angelina Jolie, Kate Moss ve Gwen Stefani gibi ne giyse kendisine yakıştıran isimlerin kışın bile kullanmaktan çekinmediği bu gözlükler ultra lüks ve 1950'lerin Jackie Kennedy şıklığını yansıtıyor. Açık pembesinden koyu yeşiline kadar birçok rengi bulunan, Whitney ve Jennifer ismi verilen gözlükler-Jennifer Aniston Jennifer gözlüklerini yanından ayırmıyor-, plastik çerçeveli olmalarına rağmen UVA ve UVB ışınlarına karşı gözü korumalarıyla, şık lazer kesimleriyle, dereceli lens kullananlar için son derece için uygun oluşları ve hafiflikleri ile dikkat çekiyorlar.

Etiketler: , , , , , ,

2 Comments:
Anonymous Adsız said...
yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum ama bunlardan turkiyede bulabilirmiyiz?

Blogger Simge Kurban said...
türkiye'de satışa sunulmadı henüz; ama birebir benzerlerini victoria's secretten edinebilirsin. söylentiye göre 2009'da İstanbul'da mağaza açacakmış, demek ki o zamana kadar beklicez :)