26 Ekim 2007 Cuma
Ünlüler Stil: Jennifer Aniston


Filmlerinin dışında katıldığı davetlerle de ilgi odağı haline gelen Jennifer Aniston, şık ve sofistike tarzıyla görenleri büyülüyor. Şahsen Jennifer'ın tarzını çok beğenirim. Şov dünyasında tarz konusunda en etkili isimlerden biri olan bu güzel oyuncunun giydiği kıyafetler de kendi gibi yalın ve gösterişten uzak.


Avangart tasarımlardan ve vintage kostümlerden hoşlanan oyuncuyu katıldığı davetlerde derin dekolteli, zengin işçiliğe sahip detaylarla süslenmiş kıyafetlerle görmek mümkün. Her ne kadar zarafetin rengi olan siyahtan vazgeçemese de arada sırada krem ve dore renkleri de denemekten çekinmiyor. Sade renkler ve giysiyi boğmayan minimal, özenle seçilmiş mücevherlerle her zaman şık görünmeyi başaran Jennifer Aniston genellikle Valentino, Prada, Chanel, Versace ve Calvin Klein gibi tasarımcıları tercih ediyor.

Bir zamanlar “Friends” dizisinde canlandırdığı “Rachel” karakterinin saç kesimiyle tüm dünyada en çok taklit ettiği yıldız haline gelen oyuncu parmak arası terliklerin de bir numaralı trend-setterı. Hollwood dünyasının en güzel bacaklarına ve kollarına sahip olan Aniston, formunu korumak için haftada 3-4 kez yoga ve pilates yapıyor.

Etiketler: , ,

0 Comments: