2 Haziran 2008 Pazartesi
MTV Film Ödülleri'nden Ünlüler Geçti


MTV Film Ödülleri sahiplerini buldu; ama benim umrumda mı? Sadede gelelim hemen. Sarah Jessica Parker Carrie'yi üzerinden atamamış olacak ki uzun kollu, mini siyah L'Wren Scott elbisesi ve beyaz Christian Louboutin botlarıyla sahnedeydi. Charlize Theron'un Proenza Schouler imzalı büstiyer tarzı üstü ve siyah taytı benim için felaketin de ötesindeydi. Yeni Julia Robertslığa oynayan Anne Hathaway ise tek omuz trendinden şaşmadı ve parlak, siyah bir Sofia Kokosalaki mini elbisesi giydi.



Liv Tyler da Megan Fox da pembe giymişti. Seçimim hangisinden yana oldu diye soruyorsanız, tabii ki Liv. Tatlı pembe tonlarında Lanvin straplez elbisesi makyajı ve saçlarıyla son derece uyumluydu. Rihanna'nın göğüslerini küçük ve itici gösteren garip kesimli gri elbisesi rengi dışında son derece yanlış bir seçimdi.



Hollywood'un sansasyonel kızlarına gelirsek: Lauren Conrad yine tek renk ve tek kesim, tek omuzlu lacivert elbisesi ile sıradandı. Paris Hilton geçtiğimiz günlerde ele aldığım dantel trendini son yorumlayan isimlerdendi. Beyaz üzerine siyah dantel elbise Betsey Johnson imzalıydı. Beni son derece irite eden Lindsay Lohan ise Dolce&Gabbana imzalı siyah kemerli mor bir elbise seçmişti tören için.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , , ,

0 Comments: