30 Mayıs 2008 Cuma
Dantelle Romantik Bir Yaza Merhaba Deyin


Romantik, hanım hanımcık, biraz da gösterişe meraklı kadınların tercihidir dantel. Herkes sevmez onu ve taşıması da hayli zordur. 2008 ilkbahar-yaz trendlerinde bu sene adından sıkça bahsettirecek bu detay. Ananelerimizin sandık içi düğün-dernek kıyafetlerinde başı çeken bu modeller artık ünlü isimlerin de tercih ettikleri bir akım olmaya başladı. Genelde siyah kıyafetlerde kumaş üzeri ya da göğüs ve bacak dekoltesinde kullanılan danteller ince iş ürünüdür. Ali Larter'in Chanel, Liv Tyler'ın Alexander McQueen, Mischa Barton'un Marchesa elbiseleri son dönemin en hit dantelli kıyafetlerinden.



Michelle Williams'ın Cannes Film Festivali'nde giydiği ekru dantelli vintage Chanel elbise tam da eski Hollywood yıldızlarına layık. Gossip Girl yıldızı Taylor Momsen ise Marchesa imzalı elbisesiyle sanki mezuniyet balosuna gidermiş gibi. Rose McGowan'ın mini elbisesi ise Dolce&Gabbana'ya ait.



Cannes Film Festivali'nin son haftasında Eva Herzigova, Versace imzalı bacak kısmı şeffaf dantelli elbisesi ile vücudunu cömertçe sergilemişti sergilemesine; ama kıyafet Cannes'ın gerçekten de en rüküş kıyafetlerinden biriydi. Country şarkıcısı Carrie Underwood da Zuhair Murad'a ait midi, üzeri dantel elbisesiyle trendleri yakından izlediğini kanıtlamıştı bize. Bence bu konuda Thandie Newton'un üzerine yok. Ölçülü ve etkili kullanıyor danteli ve her zaman şık görünüyor.

Etiketler: , ,

1 Comments:
Blogger Umut said...
Şu Liv Tyler'ın asaleti ve duruluğu, çoğu Havva kızına nasip olmayan bir Tanrı vergisi bence. Doğum yapmasına ve kilolarını çok da verememesine rağmen ne de güzel duruyor siyah elbiseyle...