28 Mayıs 2008 Çarşamba
Ünlüler Stil: Katie Holmes


Katie Holmes Tom Cruise ile evlenip çocuk sahibi olduktan sonra stiline daha da bir önem vermeye başladı. Ne de olsa imajına düşkün bir erkekle evli. Gerçi bu büyük değişimde yakına arkadaşı Victoria Beckham'ın etkisi de göz ardı edilemez. Tom ile evlenmeden önce tipik bir Kaliforniyalı Kız olan Katie, şimdi stil ikonluğuna doğru koşuyor. Sağolsun Giorgio Armani gibi bir modacısı var. En son Costume Institute Gala'da kırmızı, parlak Armani Prive elbise içerisinde gördüğümüz Katie belli ki kırmızıyı pek bir seviyor. Daha evvelden de kırmızı, omuz kısımları origamik Alexander McQueen ve James Galanos imzalı mercan kırmızısı straplez bir elbise giymişti.



Kırmızı dışında ara ara gri, duman rengi, kırık beyaz ya da siyah renkli elbiselerle de boy gösteriyor kırmızı halı üzerinde. Ya straplezi tercih ediyor ya da tek omuzlu kırık beyaz Lanvin elbise örneğindeki gibi helenistik kıyafetlere bürünüyor. Armani dışında Lanvin ve Monique Lhuillier gibi modacıların tasarımlarını da giymekten hoşlanan yıldız, bob saç kesimiyle de artık yeni trendsetterlardan.



Günlük hayatında pantolon üzeri mini yelekler ya da sade elbiselerle görülen Katie Holmes alışverişe aşırı para harcamasıyla da tabloid basınında bolca yer alıyor. Küçük kızı Suri'yi bile ünlü tasarımcıların özel yapım pahalı kıyafetleriyle giydiren Katie, şu sıralar pek de iyi gitmeyen sinema kariyerindeki boşluğu belki de bu şekilde doyuruyordur, kimbilir!

Etiketler:

1 Comments:
Blogger Umut said...
Katie Holmes, Oya Küçümen'in seslendirdiği Joey karakteriyle bebeğe benziyordu. Şimdi kelime anlamı değişti, sanki oyuncak bebek gibi. Yanlış anlaşılma olmasın, Tom Cruise'un oyuncağı, plastik ve ruhsuz bir karakter haline geldi.

Yazık.