12 Haziran 2008 Perşembe
Bir Su Damlası


Euro2008'de yarışan Türkiye takımının bu seneki turkuaz renkli formalarını çok beğendim. İyi ki bize has olan bu rengi öne çıkarttılar. Bizimkiler turkuaz renginin büyüleyiciliğini yeni farkededursunlar Hollywood yıldızları çoktan deniz rengindeki elbiseleri içerisinde küçük deniz kızı Ariel'e bürünmüş durumdalar. En son Cannes Film Festivali'nde Versace imzalı su yeşili elbisesiyle Milla Jovovich ve Betsey Johnson elbisesiyle Paris Hilton'ın üzerinde gördüğümüz turkuaz tam da yazın canlı ve sıcak havasına uygun.



Bu yılki Costume Institute galasında Eva Mendes, Calvin Klein; Camilla Belle, Armani Prive; Jennifer Lopez, Marchesa'ya ait su yeşili kıyafetler giyerek yakında bu rengin trendy olacağını fısıldamışlardı bize. Ebru Şallı bile Miss Turkey 2008'de aynı renk bir elbise seçmişti.



Deniz yeşili, su yeşili, Nil yeşili, turkuaz deyin, ne derseniz deyin bu rengi aklınızın bir kenarına kazıyın. Yavaş yavaş; ama derinden ilerliyor bu renk trendi. Aynı ait olduğu deniz gibi durgun görünmesine rağmen kendi içinde akışkan.



Resimler için kaynak: JustJared, Shopbop

Etiketler: , , ,

0 Comments: