28 Mart 2008 Cuma
"Miss Turkey 2008" İzlenimlerim
Dün gece Miss Turkey'i izlemek için ekran başındaydık. Benim tabii ki merakım milletin ne giydiği üzerineydi. Gece boyunca sahnede salınan güzellerin hemen hemen hepsi birbirine benziyordu. Hiç karakteristik yüz hatlarına sahip birine rastlayamadım. Çoğu koyu saçlara sahip olan kızları siyahlara büründürmek kimin aklına gelmişse artık. Mayokinilerle ilk sahnelerini alan güzellerin sırtlarına tutuşturulan o borular da neyin nesiydi? Şarkılar, koreografi gerçekten kötüydü. Gelelim asıl meseleye, gecenin kıyafetleriyle öne çıkan davetlilerine.



Benim favorim Deniz Akkaya oldu. Cengiz Abazoğlu imzalı degrade pembe elbise mankenin üzerine şıp diye oturmuş. Kolyesiyle de göz dolduran Deniz gecenin en şık kadınıydı. Diğer tercihlerim derin bacak yırtmaçlı mor straplez elbisesiyle Pınar Tezcan ve su mavisi elbisesiyle Ebru Şallı'dan yanaydı.



Yarışmanın en dikkat çekici isminin Paris Hilton olduğuna hiç şüphe yok. Cengiz Abazoğlu gayet güzel bir kıyafet hazırlamış Paris için. Brokar altın işlemeli elbise sosyetik güzelin vücut ölçülerine ancak bu kadar yakışır. Abazoğlu'nun hiç prova yapmadan bu elbiseyi hazırladığını göz önünde bulundurmak lazım.



Çağla Kubat'ın elbisesi de hoştu. Bir de ismini çıkaramadığım beyaz elbiseli bayan farklı seçimiyle göz doldurdu. Nurgül Yeşilçay'dan bahsetmek bile istemiyorum. O bonus saçlar kesinlikle çok kötü. 80'lerin zenci hatun saçlarını andırıyor. Sanki teyzesinin kızının düğününden çıkıp gelmiş gibi bir hali var. Yeşil ayakkabılar da elbiseyle çok uyumsuz.



Ebru Akel'in beyaz flapper elbisesi Sienna Miller'ın geçen sene giydiği aynı tarzda bir elbiseyi hatırlattı bana. Saçlar da 1920'ler esintili. Bütün bunlar iyi, hoş da kırmızı ayakkabı olmamış bence.

Etiketler: ,

0 Comments: