17 Mart 2008 Pazartesi
Ünlüler Stil:Charlize Theron


Beyaz perdede canlandırdığı birbirinden farklı karakterlerin yanı sıra, mankenlere taş çıkartan vücuduyla ünlü markaları peşinden koşturan Charlize Theron ne giyse kendisine yakıştırıyor. Ünlü kozmetik markası Dior’la anlaştıktan sonra katıldığı hemen hemen her davet ve ödül gecesinde John Galliano’nun tasarımlarıyla karşımıza çıkan Theron, sofistike ve modern çağın kendine özgü şıklığıyla kırmızı halı üzerindeki başarılı seçimleriyle dikkat çekiyor.



Christian Dior’un Houte Couture koleksiyonlarından vazgeçmeyen ünlü oyuncu, takım elbiselerde tercihini Dolce&Gabbana ve Dior Homme'dan, çantada ise Hogan’dan yana kullanıyor. Dore rengini en iyi taşıyan yıldızlardan biri olan Charlize Theron, günlük hayatında ise davetlerin tam tersi spor ve rahat bir görünüm sergilerken, sevgilisi Stuart Townsend ile gayet uyumlu bir çift görüntüsü çiziyor.



Sıkı bir John Galliano fanı olsa da Jonathan Saunders, Catherine Malandrino, Collette Dinnigan gibi genç modacıların yanısıra Lanvin, Stella McCartney'nin tasarımlarını giymekten de kendini alamıyor. Kırmızı ruju ve bronz teni kendisine yakıştırdığım Theron, kırmızı halı üzerinde bir deniz kızı gibi görünmeyi çok seviyor. O yüzden kıyafetlerinin çoğu kuyruklu modellerden.

Etiketler:

0 Comments: