1 Mart 2008 Cumartesi
Stil Hırsızı-Şeffaf Bluzlar


İlkbaharın ilk hatırı sayılır trendlerinden biri olan şeffaf şifon(transparan da diyebiliriz) bluzlar şık davetlerin dışında gündelik hayatta ve ofiste de kullanılabilirliğiyle göz dolduruyor.
Kate Beckinsale, Madonna, Nicole Kidman son günlerde bu trendden nasiplenenlerden. Prada, Anna Sui, Dolce&Gabbana gibi markalar bu tarz bluzları cesareti olanlar için siyah bir sütyenle, o kadar cüretkar olmayanlar için straplez ya da askılı bir üstle kombinleyerek farklı alternatifler oluşturuyorlar bizim için. Ben de polyvore'un moda meraklılarına sağladığı eşsiz olanak sayesinde şeffaf bluzları nasıl kullanabileceğiniz konusunda sizin için iki kombin hazırladım.



İlkinden ofiste ya da önemli bir iş toplantısında kullanılabilecek şekilde yararlanabilirsiniz. Renkler konusunda gayet monokrom takıldım, ne de olsa ofis ortamında fazla renk cümbüşü pek de hoş görünmez. Oxford bootieler, çiçekli bir yüzük ve gri kırçıllı, bol paça bir kumaş pantolonla şifon bluzunuzu siz de ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.




İkinci kombin rahat bir iş ortamında çalışanlar için de uygulanabilir. Özellikle yakın arkadaşlarla öğlen buluşmaları ya da 5 çayı için çok ideal. Krem, siyah ve kırmızıyı birlikte kullanmayı çok severim. Bu üç renk birarada harikalar yaratıyorlar. Kırmızı bolero tarzı kısa bir ceket, yine kırmızı bir ayakkabıyla siyah ve krem rengine renk katabilirsiniz.

Etiketler:

0 Comments: