29 Şubat 2008 Cuma
Acil Fiyonklanın!


Sene 2007, Oskar ödül törenleri. Nicole Kidman kırmızı Balenciaga elbisesiyle kırmızı halıda arz-ı endam ederken, dik yaka elbisesinin boyun kısmındaki kocaman fiyonk moda editörlerinin gözüne takılmıştı. O günden bu güne bir Oskar ödül töreni daha devirdik; ama anlaşılan bu fiyonklar yeni yeni kendini göstermeye başlıyor.



Gucci ve Madonna'nın Şubat'ın ilk haftasında ortaklaşa düzenledikleri hayır gecesinde Lucy Liu'dan Gwyneth Paltrow'a, Dita Von Teese'e kadar birçok yıldız fiyonk detaylı kıyafetleriyle şıklıklarını sergilemiştiler. En dikkat çekicisi ise toz pembe mini elbisesinin yakasındaki kocaman fiyonkla Gwyneth'ti.



Straplez elbisenin göğüs kısmına, boyna, yakaya, omuza, bele, yakanın ucuna, göğüsle omuz askısının birleştiği yer olmak üzere birçok yere uygulanabilen bu detay, J.Mendel, Gucci, Jay Godfrey, Marc Jacobs gibi markaların bu yazki tasarımlarında bolca yer alıyor.



Eva Longoria, Christina Ricci, Vanessa Hudgens, Rosario Dawson, Elisha Cuthbert'ın ara ara kullandığı bu trendi son olarak Siren Ertan'ın üzerinde görünce dedim ki bizim kadınlarımız da trendleri gayet yakından takip ediyor. Zira, arada içlerinden gayet hoş görüntüler de ortaya çıkıyor.

Etiketler: ,

0 Comments: