3 Şubat 2009 Salı
"He's Just Not That Into You"da Ünlüler Yağmuru


Şubat ayının merakla beklenen filmi "He's Just Not That Into You"nun galası dün Los Angeles'ta yapıldı. Filmin kadrosu ünlü isimlerle(özellikle de kadın oyuncularla) dolu olunca galaya da ünlüler yağdı. Drew Barrymore'dan Jennifer Connelly'e, Jennifer Aniston'dan Ginnifer Goodwin ve Scarlet Johansson'a uzanan filmin kadrosunda, bu beş ünlü ismin birlikte kameralara gülümsemeleri de ayrı bir olay tabii.



Jennifer Connelly'nin kristal hissi veren parlak yeşil mini elbisesi ve ayakkabıları Balmain imzası taşıyordu. Scarlett Johansson'un üzeri iri çiçeklerle bezeli pembe elbisesi ise Oscar De La Renta'ya aitti. Favori kadınım Jennifer Aniston yine şaşırtmadı beni, siyah smokinle galaya katıldı. Takımı Burberry imzalıydı.



Filmin başrolünde yer alan isim olan Ginnifer Goodwin turuncu elbisesi, aynı renk kolyesi, elbise ve kolyesini tamamlayan ayakkabı ve portföy çantasıyla şirin görünüyordu. Filmin yapımcısı Drew Barrymore de göğüs kısmı karamel tonunda saten kurdela ile tamamlanan Lanvin marka siyah elbisesiyle gayet şık görünüyordu. Drew kendini 40'lı yıllara kaptırmış olmalı ki, Altın Küre ödül törenindeki gibi göz makyajı o yılların aktristlerini anımsatıyordu.

Etiketler: , , ,

2 Comments:
Blogger yeliz said...
hamilelik meselelerinden sıyrılmak için hala kurtarıcım sensin. Jennifer Aniston benim de favori kadınım nasıl sıyrılmış diğerlerinin arasında:)

Blogger Simge Kurban said...
teşekkürler yelizcim :)
senin de sayılı günler kaldı doğuma, hadi hayırlısı.