26 Ocak 2009 Pazartesi
15. Screen Actor's Guild Awards Gecesinden Notlar


Elektrik mavisi deyin, kobalt mavisi deyin ya da lacivert. Maviyi lacivertle sınırlandırmak mümkün değil. Altın Küre'de olduğu gibi Screen Actor's Guild ödül gecesinde de kobalt mavisinden petrol mavisine çalan bir ton yelpazesi içerisinde ünlüler kırmızı halıda salındılar. Marcia Cross'un lacivert-siyahlı Carolina Herrera elbisesi geceye biraz ağır kaçtı. Angelina Jolie elbise seçimini yine Max Azria'dan yana kullandı; ama renk farkıyla. Gecenin ödüllü yıldızı Kate Winslet ise son bir haftadır vazgeçemediği tasarımcı olan Narciso Rodriguez'e ait kobalt mavisi elbisesiyle karşımıza çıktı.



"Slumdog Millionaire"in yıldızı Freida Pinto'nun eflatun tonlarındaki makyajı eflatun-mavi karışımı Marchesa elbisesiyle uyum içindeydi. Yaşına göre abartılı makyajıyla Evan Rachel Wood, en azından elbise seçimiyle doğru işi yaptı. Monique Lhuillier marka petrol mavisi elbisesi güzeldi güzel olmasına; ama mor tonlarındaki ayakkabı ve çanta seçimi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Adını ilk defa duyduğum Mindy Kaling bebe mavisi BCBG elbisesiyle törende boy gösterdi.



Gecenin ikinci hit rengi kırmızıydı; ama ilk olarak kırmızının daha açık tonlarındaki şeftali ve nar çiçeği renkli elbiselerden söz edeceğim. Eva Longoria'nın şeftali rengindeki elbisesi Jenny Packham imzalıydı. Laura Linney son günlerdeki seçimleriyle beni şaşırtmaya devam ediyor. Altın Küre'deki Elie Saab elbisesinden sonra şimdi de nar çiçeği tonlarındaki tek omuzlu Michael Kors'a ait elbisesiyle beğenimi kazandı.



Gecenin ikinci hit rengi kırmızıya gelirsek, 6 ünlü isim tercihini bu renkten yana kullandı. Kırmızı halı üzerinde kırmızıya bürünen isimlerin başında Lisa Edelstein geliyor. "House" dizisinin yıldızı Edelstein'in tek omuzlu elbisesi Reem Acra imzası taşıyor. Favori yıldızım Claire Danes kırmızı Nina Ricci elbisesiyle denizkızlarını andırıyordu. Samantha Harris aynen Lisa Edelstein gibi tek omuzlu kırmızı bir elbiseyle törene katıldı.



Lisa Rinna, "Mad Men"in oyuncusu Christina Hendricks ve Nancy O'Dell de ateş kırmızısına bürünen isimlerden.



Ödül töreninin mavi ve kırmızıdan sonra diğer kayda değer rengi beyazdı. Teri Hatcher'ın dramatik Monique Lhuillier imzalı elbisesi gecenin en güzel kıyafetlerinden biriydi. Jennifer Morrison'un Anne Valerie Hash'e ait kırık beyaz, straples elbisesi de geceye yakışır nitelikteydi.



Olivia Wilde bu sefer beni hayalkırıklığına uğrattı. Ben ondan daha güzelini beklerken, son derece sıradan, saten Ralph Lauren elbisesiyle gecede boy gösterdi. Anne Hathaway boyun ve bel kısmı işlemeli Azzaro, Amy Poehler de adını bilmediğim beyaz bir tasarımla dikkat çektiler.



Beyazın ardından soluk gri tonları gözüme çarptı. America Ferrera'nın Vera Wang, Jenna Fischer'ın Pamella Roland, Perrey Reeves'ın etek ucu işlemeli Monique Lhuillier'e ait halter yaka elbisesi dumanlı bir hava estirdi gecede.



Benim en beğendiğim elbiselerden birini Marisa Tomei giymişti. Bal rengi Elie Saab elbisesinin omuz kısmındaki çiçek görülmeye değerdi. Sarıyı tercih edenlerden biri de "Doubt" filminin oyuncularından Viola Davis'dı. Tek omuzlu elbisesi David Meister imzası taşıyordu.



Tüm bunların dışında, mor Giambattista Valli elbisesiyle Amy Adams, siyah kadife Azzedine Alaia elbisesiyle Penelope Cruz, yeşil Ungaro elbisesiyle Christina Applegate dikkat çeken diğer isimlerdendi. Christina'nın bu farklı renk seçimlerine hayret ediyorum doğrusu. Yaptığı iş cesaret isteyen bir iş; ama beni pek açmıyor doğrusu.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: ,

0 Comments: