9 Ocak 2009 Cuma
People's Choice ve Ünlüler Geçidi


People's Choice ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Kırmızı halı geçidi ise 2009'un ilk kırmızı halı seramonisi olduğu için önem taşıyordu. Bu yılın ilk resmi geçitinde mavi ve siyah tonları ağırlıktaydı. Genç yıldız Dakota Fanning'in BCBG imzalı tek omuzlu origamik kobalt mavisi elbisesi, Kate Hudson'ın okyanus renkli Gucci elbisesi ve Jordin Sparks'ın parlak lacivert elbisesi geceyi aydınlatan renklerdi.



Molly Sims siyah Balmain tulumuyla geceye farklı bir bakış açısı getirirken, Teri Hatcher ve Christina Apleegate siyah elbiseleriyle göz doldurdular. Teri'nin siyah saten elbisesi Givenchy, Christina'nın askıları ve göğüs altı parlak işlemeli siyah elbisesi Jenny Packham imzası taşıyordu.



Origamik detaylı elbiselerden biri de Debra Messing'e aitti. Donna Karan imzalı gri straples elbisenin etek kısmı katlı ve farklı bir görüntü oluşturuyordu. Country şarkıcısı Carrie Underwood çini vazoları andıran çiçekli Naeem Khan elbisesiyle her zamanki gibi yine elbise seçimini çiçek desenlilerden yana kullandı. Ödül alan oyunculardan Reese Witherspoon da halter yaka siyah Fendi elbisesiyle fena görünmüyordu.



Beyaz ve parlak elbiseler de yok değildi. Paris Hilton'un beyaz üzerine çiçek aplikelerle süslenen babydoll tarzındaki elbisesi Jenny Packham imzalıydı. Benim beğendiğim elbiseler ise altın ve gümüş işlemeli metalik Gianfranco Ferre imzalı elbisesiyle parıldayan Jennifer Morrison ve halter yaka BCBG Max Azria beyaz elbisesiyle kuğu gibi görünen Olivia Wilde'in giydiği elbiselerdi.

Etiketler: ,

0 Comments: