10 Aralık 2008 Çarşamba
Kocaman Fiyonklar


Tek omuzlu elbiselerin modası hiçbir zaman geçmiyor. Asimetrik kesimli bu elbiseleri hareketlendirmek için de modacılar türlü yollara başvuruyorlar. Bunlardan biri, omuz kısmını fiyonk detayıyla süslemek. Yıldızların pek bir rağbet ettiği omuz kısmı fiyonklu elbiseler son zamanlarda sıkça karşımıza çıkıyor. Charlize Theron'un kırmızı Dior, Liv Tyler'ın mavi Stella McCartney imzalı elbiselerini birçoğunuz unutmamıştır. Eva Mendes da bu trende uyanlardan. Fildişi rengindeki Temperley London elbisesinin omuz kısmında kocaman fiyonk var.



Penelope Cruz'un "The Late Show with David Letterman"da giydiği siyah Oscar De La Renta ve Marista Hargitay'ın bu yılki Oskar ödül töreninde giydiği sarı Carolina Herrera imzalı elbiseyi es geçmemek lazım. Eva Longoria'nın "The Curious Case of Benjamin Button" filminin Los Angeles galasında giydiği saten Karen Millen elbisesinde fiyonk her ne kadar yaka kısmında bulunsa da, örnekleri zenginleştirmek açısından işe yarıyor.

Resimler için kaynak: RedCarpet-FashionAwards

Etiketler: , , ,

3 Comments:
Anonymous Adsız said...
En sevdiğim detay.. Fiyonklar..

Blogger Simge Kurban said...
Romantizmin en iyi temsilcisi fiyonklar. Fırfırları ve dantelleri de unutmamak gerek :)

Blogger serap said...
Çok seviyorum fiyonk'u aksesuar olarak,özellikle ayakkabıda ve omuz bölgesinde detayalr olan elbiselerde.Çok romantik bir esinti yaratıyor.