21 Kasım 2008 Cuma
Zeytin Rengi Ne de Güzel Yakışır O Tene!


Sanki üzerinde hiçbir şey yokmuş gibi, ikinci bir tenle sarmışlar üstlerini yıldızlar. Ah bu nasıl bir cümle oldu şimdi? Devrik ve şairane bir üslup :) Neyse, konumuza dönelim. Malumunuz aylardan Kasım, hüzün ve kasvet birarada. Soluk benizler de soluk renklere bürünmek istiyor besbelli. Sarah Jessica Parker'ın pek bir sevdiği ten rengi hem Giambattista Valli hem de Chanel (tüvit takım olan) versiyonuyla çıkıyor karşımıza. Uzun bir süredir ortalıklarda görünmeyen 90'ların bitirim kızı Winona Ryder da Alberta Ferretti imzalı elbisesiyle pek bir şık ve alımlı. Amber Valletta ise Stella McCartney'nin takımını tercih ediyor. Zaten ten rengi elbiselerde McCartney akla gelen ilk isimlerden.



Sarah'dan bahsettik. Arada diğerleri gibi çok sade takılmayan isimler de göze çarpıyor. Mesela "Desperate Housewives" dizisinden Dana Delany. Bu sezonun meşhur elbisesi Prada ve markanın bu yılki alamet-i farikası dantelli elbiseyle gülümsüyor bize. Son günlerin öne çıkan ismi Amy Adams da saten kuşağıyla ve bordo portföy çantasıyla tamamladığı J.Mendel'e ait ten rengi, işlemeli kıyafetiyle göz dolduruyor.



Bazıları ten rengi seviyor, bazıları ise zeytin dalı uzatıveriyor bize. Natalie Imbruglia, Jasmine Di Milo'ya ait zeytin renginin içinde adeta parıldıyor. Elbisesinin rengi Evan Rachel Wood'un bu yılki Venedik Film Festivali'nde giydiği Monique Lhuillier imzalı elbiseyi hatırlattı bir an bana. Ne muhteşem bir kıyafetti o öyle! Natalie'nin makyaj ve ayakkabı seçimi daha iyi olsaydı Evan ile kapışabilirmiş gibi sanki; ama bir ihtimal. Elizabeth Reaser'in Burberry Prorsum elbisesi de zeytin renginde gayet güzel bir elbise. Koyu renk saçlılara daha çok yakışıyor sanki bu renk. Rosario Dawson de etek kısmı püsküllü, Elizabeth gibi Burberry Prorsum marka sade bir elbise giymeyi tercih etmiş.



Hilary Swank pek bir sevdi omuz kısmı asimetrik kesimli tafta elbiseleri. Escada imzalı elbisenin rengi de kesimi de hoş; ama sanki birşeyler eksikmiş gibi. Keşke davete gelmeden önce elbisesini bir ütületseymiş. Kim Kardashian'a gelirsek, bu kız yavaş yavaş giyinmesini öğreniyor gibi. Tek omuzlu elbisenin rengi güzel olsa da esmer teninde çok koyu durmuş. Nicole Richie'den bahsetmeden olmaz. O da zeytin renginin albesine kapılanlardan.
Uzun lafın kısası, bir haftadır yazı yazmamanın verdiği gazla biraz uzun tuttum postumu. Siz ten ve zeytin renginin bu sezon çok trendy olduğunu bilin gitsin. Beni de uzun süren bu sessizlikten dolayı mazur görün.

Etiketler: , , ,

0 Comments: