5 Kasım 2008 Çarşamba
Sonbaharın İki Hit Rengi: Yeşil ve Sarı
Orman Büyüsü



Sonbahar mevisiminin ilk iki ayında en çok karşılaştığımız iki renkten oldu yeşil ve sarı. Özellikle de orman yeşili. Koyu tonlardaki bu renk, sanki Amazonlardan fırlamış gibi. Gossip Girl'ün stil sahibi kızı Blair(Leighton Meester), Nicole Kidman ve Heidi Klum yeşil kıyafetleriyle ormanın büyüsünü taşıyorlar kırmızı halıya.



Kate Walsh, Debra Messine ve Molly Sims gibi dizi ünlüleri de yeşili tercih edenlerden; ama bir farkla. Onların yeşili petrol yeşilinden. Bu renkle hangi kadın kötü görünebilir ki?



Bir de zümrüt yeşili var. Kızıllara en yakışan renk bu. En çarpıcı örneği de Marcia Cross. Marcia dışında Camilla Belle, Kim Kardashian da zümrüt yeşili elbiseleriyle karşımıza çıkıyorlar.

Sararıp Solmadan



Baharın cıvıl cıvıl rengi sarıya gelelim. Sıcak tonlarda civciv sarısı ya da soluk, toz sarıdan söz ediyorum; kanarya sarısı gibi cansız bir tondan değil. Emmy Rossum başta olmak üzere, Leighton Meester, Thandie Newton, Eva Mendes gibi isimler ışıl ışıl bir görüntü sergiliyorlar. Esmer tenin üzerinde bir başka duruyor sarı!



Resimler için kaynak: RedCarpet-FashionAwards

Etiketler: , ,

0 Comments: