18 Ekim 2008 Cumartesi
Crocslar ve Ünlü Çocuklar


Biri Gwyneth Paltrow'un oğlu, diğeri Angelina Jolie'nin kızı. Moses ve Shiloh'tan bahsediyorum. Her ikisinin de anneleri stil sahibi kadınlar. Anneler böyle olunca, çocukları da "üzüm üzüme baka baka kararır" misali annelerine çekiyorlar. Hele ki Moses annesinin küçük birer kopyası, erkek çocuğu olmasına rağmen. Hem dış görünüşüyle hem de stiliyle. Bu iki çocuğunun ortak özelliğine gelirsek; minik ayaklarındaki rengarenk crocslardan bahsetmemiz gerekir. Timsah ağzından stilize edilmiş plastik ayakkabılarıyla çok şirin görünüyorlar.



Crocslar zaten moda; ama bir de miniklerin giydiğini düşünürseniz daha ilgi çekici oluyor. Zaten ben crocsları kadın ve erkeklere hiç yakıştırmıyorum. Çocukların giymesi yeterli.

Etiketler: , , ,

3 Comments:
Blogger kadriye said...
Fotoğraftaki Gwyneth Paltrow'un oğlu! Gönderen: Paparazzi:))

Blogger Simge Kurban said...
Teşekkürler dikkatin ve uyarın için, hemen düzeltiyorum :)

Blogger Umut said...
Bu Croc'ların zaten köyde giyilen lastik ayakkabılardan farkı yok. Rahatsız ve terletiyormuş gibi bir duruşu var. Hele hele "Üzerindeki deliklere istediğiniz rozeti takıp kendi ayakkabınızı tasarlayabilirsiniz" demiyorlar mı, kan beynimden çekiliyor. Pazarlamaya çalışıyorlar işte, baktılar satamıyorlar, ünlülerin çocuklarına giydiriyorlar...