7 Ekim 2008 Salı
Elle'in "Women in Hollywood" Davetinden Manzaralar


Elle dergisinin 15 yıldır geleneksel olarak düzenlediği "Women in Hollywood" daveti yine ünlülerin şıklıklarıyla göz doldurduğu bir arenaya dönüştü. Geceye katılan birçok isim, ünlü moda dergisinin davetine yakışacak bir şekilde giyinmişlerdi. Nicole Kidman'ın Prada imzalı orman yeşili saten elbisesi görülmeye değerdi. Göğüs dekoltesi ve bel kısmı mücevher işli elbisenin altına giydiği burnu açık turuncu saten ayakkabılar ise koyu ile açık tonlarının valsini gözler önüne serdi. Anne Hathaway birkaç gündür alışık olunduğu üzere yine Marc Jacobs'a ait lacivert bir elbiseyle gecede boy gösterdi. Onun da ayakkabıları Nicole gibi elbisesiyle zıtlık oluşturuyordu. Beline de metalik bordo renginde bir kuşak bağlamayı tercih etti. Jenny McCarthy'nin folklorik öğeler taşıyan Gucci elbisesi de diğer ikli ünlü gibi bel kısmındaki detayla ilgi çekiyordu.



Koyu renklerin hakim olduğu davette, Courtney Cox kobalt mavisi hafif dökümlü bir elbise giymeyi tercih ederken, "Evimiz Hollywood'da"nın Kelly'si Jennie Garth tek parça kırmızı bir elbise giydi. Dikkat edileceği üzere Jennie'nin saçları enseden çeneye doğru asimetrik şekilde uzayan bob saçlara bir örnek. Angie Harmon da siyah elbisesiyle çok güzel görünüyor.



Koyu renklerin dışında açık tonlarda kıyafetler de oldukça fazlaydı. Eva Mendes ve Kerry Washington'un karamel tonlarındaki elbiselerini sizinle paylaşamıyorum; ama üç ünlü tarafından tercih edilen beyaz kıyafetlerinin fotoğraflarını buraya koyuyorum. Jennifer Lopez ve Kate Beckinsale'in düz beyaz elbiseleri dışında Halle Berry de siyah askılı bluz altına giydiği kırmızı desenli beyaz eteğiyle bu furyaya uydu.

Etiketler: ,

0 Comments: