28 Ekim 2008 Salı
Haftanın Şıkı: Becki Newton-Elizabeth Banks


"Haftanın şıkı" kategorisinde yine iki şık hanım ile başbaşayız. Seçim yapmam zordu, ben de her ikisini haftanın en şık bayanları ilan ettim. İlki, "Çirkin Betty" dizisinden Becki Newton. Kendisinin son dönemlerdeki başarılı kıyafet tercihlerini gözardı edemem. Mor, üzeri Tim Roeloffs tarafından manzara fotoğraflarıyla kolajlanmış Versace elbiseyi en sonunda birinin üzerinde görebildik. Becki oldukça iyi taşıyor elbiseyi. İkinci kıyafet ise Yves Saint Laurent'e ait. Lacivert üzerine siyah kemer başarılı bir tercih.



New York'ta H&M'in koleksiyonunu tanıttığı davete payet işlemeli, çizgili Marc Jacobs elbisesiyle katılan Becki Newton, daha önceki hafta da saten, lacivert bir elbiseyle gözüme çarpmıştı.



Aslında bu hafta zor bi hafta oldu benim için. Yıldızlar aralarında sözleşmiş gibi gayet şık kıyafetlerle boy gösterdiler kırmızı halıda. Bunlardan biri olan Elizabeth Banks son filmleri "W" ve "Zack and Miri Make a Porno"nun galasında giydiği iki elbiseyle beni kendine hayran bıraktırdı. Payetli, derin sırt ve göğüs dekolteli krem rengi elbisesi Kaufman Franco'ya ait. Yine üzeri işlemeli kırmızı elbise ise Dolce&Gabbana'ya. Aynı renkteki ayakkabılar da Christian Louboutin imzası taşıyor, ayrıca belirteyim.

Etiketler:

0 Comments: