1 Eylül 2008 Pazartesi
İtalya'da Festival Bir Başkadır!


Venedik Film Festivali devam ederken, gün geçmiyor ki birbirinden şık ünlülerin fotoğrafları basına yansımasın. İlk olarak Valentino'nun hayatını anlatan filmin galasından başlayalım. Kıyafetler tabii ki Valentino imzası taşıyordu. Diane Kruger, Claire Danes ve Elizabeth Hurley'nin elbiseleri açık tonlarda ve çok hoşlardı. Claire Danes'in ortası büyük çiçekle bezeli kıyafeti çok hoşuma gitti.



Festivalin şıklarından Charlize Theron Versace; Diane Kruger siyah Dior; Claudia Schiffer gri, dökümlü Alberta Ferretti elbiseleriyle göz dolduruyorlardı.



"Burn After Reading" için Venedik'te bulunan Tilda Swinton'u ilk defa bu kadar göz alıcı ve şık gördüm. Kırmızı halıdaki her iki kıyafeti de hardal rengindeydi. İlki Dior, uzun Helenistik elbisesi ise Alberta Ferretti imzalıydı. Davete katılanlardan Natalie Portman da İtalya'daki Film Festivali'nin adabına uygun olarak diğer ünlü isimler gibi İtalyan bir tasarımcı seçti ve Miu Miu imzalı lacivert bir elbise giydi. Belindeki mor kuşağı elbisesine ayrı bir hava kattı.

Etiketler:

0 Comments: