2 Temmuz 2008 Çarşamba
Ünlüler Stil: Diane Kruger


Bazen modern bir şık, bazen çiçekler içinde bir hippi-bohem, bazen 1920'lerin oğlan çocuğu ya da çarliston kızı. Onu sınıflandırmak, belli bir kalıbın içine sokmak çok zor. Diane Kruger anına anına uymayan stil duygusuyla teatral bir gösteri sunuyor sanki her giydiğiyle. Chanel'in takımları ve monokrom kıyafetleri içine girdiğinde yaramaz bir oğlan çocuğunu andırıyor.



En sevdiği genç tasarımcılardan biri olan Phillip Lim'in kıyafetlerini taşıdığında da yukarıdaki örneklerdeki gibi tipik bir Avrupai kız olup çıkıveriyor. Modern ve rahatlık her zaman ön planda kıyafet seçimlerinde.



Tek omuz detayı, düşük omuzlu şifon elbiseler onun hem Yunan tanrıçalarına hem de çingene kızlarına öykünme yolu. Sadece kıyafetlerinde değil, kısa saçlarına verdiği retro dalgalarla eski zaman Hollywood yıldızlarına, örgü şeklinde topladığı topuzlarıyla helenistik bir havaya bürünerek güzellik konusunda da kendini kanıtlıyor.



Kırmızı halı üzerinde her zaman göz alıcı kıyafetlerle ortaya çıkan Diane Kruger'ın Marchesa sevgisi de yadsınamaz. Asimetrik kesimler, ince detaylarla işlenmiş Marchesa elbiseleri onun romantik havasını da ortaya çıkarıyor.

Etiketler:

0 Comments: