27 Haziran 2008 Cuma
Takılar İçinde Parıldayan Minik Detay: Broş


Giyimine, süsüne düşkün kadınlar her türlü mücevher kullanmayı sever. Bazılarının gereksiz bulduğu broşlar(diğer adıyla yaka iğneleri) statü de belirlediği için yüksek sosyete tarafından da zevkle kullanılır. Günlük hayatta pek kullanılmayan broşlar özellikle şık davetler için tercih edildiğinden birkaç gündür ünlü yıldızların üzerinde bu aksesuara rastlamamız pek de rastlantı değil. Chloe Sevigny'nin elbisesinin, Tilda Swinton'un siyah takımının yaka kısmına iliştirdikleri bu broşlar çok şık duruyorlar.



Claudia Schiffer'in broş kullanmayı çok sevdiğini katıldığı iki davette de elbiselerinin yaka kısmını süsleyen broşlar sayesinde anlamış olduk. Sarışın mankenin kıyafetleriyle zıt renkler barındıran yaka iğneleri kullanması gayet başarılı bir seçim.



Broşu bir aksesuardan çok mücevher gibi kullanmayı seven yıldızlar da var. Bunlardan biri Julia Roberts. Costume Institute Gala'da giydiği pırıltılı Armani elbisesinin degaje yakasını süsleyen mücevher görünümündeki broş gri renkli elbisesine renk katıyor. Diğer örnek ise Forest Whitaker'in eşi Keisha Whitaker'in bu yılki Screen Actors' Guild ödül töreninde giydiği pembe straples elbisesinin göğüs kısmına taktığı minik broş.

Resimler için kaynak: RedCarpetFashionAwards

Etiketler: , ,

0 Comments: