28 Ocak 2008 Pazartesi
SAG Ödül Töreni Altın Küre'yi Arattırdı
Ah Altın Küre vah Altın Küre diye iç çekesim geldi. Altın Küre ödül töreni iptal edilince en yakın zamanlı törenlerden biri olan Screen Actor's Guild'i büyük bir heyecanla beklemeye başlamıştım. Görünen o ki, buna pek değmemiş. Neden? Çünkü kıyafet açısından vasat bir geceydi. Kıyafetleri geçelim, elbiselerle uyum içerisinde olmayan saç ve makyaja ne demeli?



Bu vasat geceden beğendiğim belli başlı kıyafetler;
Kate Beckinsale'in Luisa Beccaria, Marcia Cross'un turkuaz elbisesi, Christina Applegate'in Elie Saab, Amanda Bynes'ın Marchesa imzalı elbiseleri oldu. Beğendiğim bu elbiselerde bile Kate ve Amanda'nın saçlarını kıyafetleriyle hiç uyumlu bulmadım.



Gecenin sade; ama şık listesinde yer alan birkaç ismi vardı. Alberta Ferretti imzalı tek omuzlu siyah elbisesiyle Tina Fey, Roberto Cavalli'nin straplez elbisesiyle Rebecca-Romjin Stamos, kahverengi Versace elbisesiyle yılların yaşlandıramadığı Michelle Pfeiffer ve çiçek desenli beyaz elbisesiyle Teri Hatcher geceden sıyrılan isimlerdi.



Bebek beklediği iddialarıyla gündeme damgasını vuran
Angelina Jolie'nin göbeğini gizleyen degrade, uçuş uçuş kahverengi Hermes elbisesi ve Cate Blanchett'in Balenciaga imzalı çiçekli straplez elbisesi konusunda ise hala kararsızım.

Etiketler: ,

1 Comments:
Anonymous Adsız said...
amanda bynesın elbisesi hoş ama saçlarını ben de pek beğenmedim. marcia cross ve kate beckinsale de çok hoş görünüyorlar.