18 Ocak 2008 Cuma
Stil Hırsızı- Turuncu Elbiseler


Turuncu bu sezonun hit renklerinden. Bahar aylarına geçiş yapmamıza 2 aydan az bir süre kalmışken,"trend renkler" rehberinde insana enerji veren bu rengin öne çıkması çok normal.

Diane Kruger, Chloe Sevigny, Victoria Beckham gibi ünlü isimlerin son zamanlarda taşımaktan hoşlandıkları bu renkteki elbiseleri nasıl kullanabileceğiniz konusunda bir-iki kombin hazırladım.



Pastel tonundaki turuncu elbisenizi beyaz çanta ve yine içinde krem-beyaz renklerin bulunduğu turuncu ayakkabılarla kombin edebilirsiniz. Sallantılı bir çift küpe ve büyük çerçeveli gözlüklerle bahar aylarını çok renkli geçirebilirsiniz. Bu kombin arkadaşlarınızla birşeyler içmek için ya da alışveriş yapmak için dışarı çıktığınızda rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir kombin.




Güneşin kızı olmaya hevesliyseniz, parlak turuncu rengini seçin derim. Beyaz ya da krem ayakkabı kullanarak fazla parlaklığın önüne geçebilir, stilinizi dengeleyebilirsiniz. Çok şık bir küpe ve kelepçe bilezikle kombini tamamlayıp gece davetlerinde ise boy göstermek size kalmış. Unutmayın, kahverenginin açık tonları turuncuyla çok güzel durur. Takılarınızın ya da çantanızın üzerinde bu tonlardan bulunması size ayrı bir şıklık katar.

Etiketler:

0 Comments: