9 Ocak 2008 Çarşamba
Lavanta Kokulu Elbiseler


Dün Amerikalı Tv eleştirmenlerinin ödül töreninden bahsederken Amanda Bynes'ın giydiği leylak elbiseye değinmiştim. Birden aklıma daha önce bu renk elbiseleriyle hafızamda yer edinen isimler geldi ve onları sizinle paylaşmak istedim.

Benim en beğendiğim leylak elbiseler Uma Thurman'ın Versace, Cate Blanchett'ın Jean Paul Gaultier, Charlize Theron'un Tom Ford imzalı Gucci elbiseleri. Morun soluk hali olan bu rengi sarışınların daha iyi taşımasına şaşmamalı.



Hilary Swank ve Halle Berry de bu rengi seven yıldızlardan. Halle Berry'nin esmer tenine yakışıyor leylak. Hilary Swank de bu yıl iki kez üst üste bu renkte elbise giyerek yeterince ihya etti beni.



Desperate Housewives'dan Marcia Cross ve Felicity Huffman da aynı ödül töreninde biri Elie Saab, diğeri Nicole Miller imzalı leylak rengi elbise giyerek o yıl bu rengin ne kadar trend olduğunu göstermişti bize. Son olarak hem Chloe Sevigny de hem de Amanda Bynes'ın üzerinde bu renge rastlayınca, içimde bir umut "inşallah bu rengi bu sene daha çok görürüm" diyor.

Etiketler: ,

1 Comments:
Blogger KelebekNehir said...
Esmerlere daha çok yakışıyor sanki