19 Haziran 2008 Perşembe
Sosyetikler Kate Moss İçin Yarıştı!


İyi ki Kate Moss Türkiye'ye geldi. Bizim sosyetikler ne kadar da açmış Kate Moss gelsin, şıklık yarıştıralım mevzusuna. Ünlü modelin W dergisinin fotoğraf, Beymen'in katalog çekimlerine ve arkadaşları Mert Alaş ve Marcus Piggott'un Beyoğlu'nda açtıkları moda fotoğrafları sergisine katılmak için ülkemizde bulunduğu günler içerisinde Kate adına bir davet verildi ve sosyetikler de burada hazır bulundu. Bütün kadınların daha güzel ve seksi görünmek için birbirleriyle yarıştıkları bu özel davette mini elbiseler, ilginç tasarımlı ayakkabılar, derin dekolteler dikkat çekti. Deniz Berdan'ın Balenciaga'nın kataloglarını andıran elbisesi ve uzun sandaletleri görülmeye değerdi. Ülkemizin biricik ikoncanı Eda Taşpınar yine farklı bir tasarımla sahnedeydi. Lolita Tuba Ünsal ise yeni taktırdığı silikonlarını ortaya çıkaran süper mini beyaz elbisesiyle bol bol kameralara gülümsemeyi ihmal etmedi. Şortunun arkadan görüntüsü stiline özendiği Sienna Miller'ın bir kıyafetini anımsatıyordu.



Zengin sosyetik Ceyla Gölcüklü derin göğüs dekolteli saten çingene pembesi elbisesiyle gecede boy gösterirken, Ece Sükan sergide ayrı, davette ayrı kıyafet giymişti. Ben en çok davette giydiği degrade, pileli mini elbisesini beğendim. Estetikten yüzü gözü şişen Hande Ataizi de yeşil mini elbisesiyle yeşil yapraklı bitkilere benziyordu.



Genç yaşına rağmen estetikle tanışan bir diğer güzel Özlem Önal'ın ultra mini leylak elbisesi gerçekten de hoş görünüyordu. Aylin Benardete ise Liv Tyler'a özenmiş olmalı ki ünlü yıldızın Hulk'ın galasında giydiği Lanvin imzalı şeker pembesi elbisenin aynısını giydi. Velhasıl, ülkem sosyetikleri ne kadar gösterişli ve seksiyse, Kate Moss da o kadar sadeydi. Flaşlar patlayınca iyice şeffaflaşan elbisesinin içinden görünenleri unutmazsak tabii.

Resimler için kaynak: Milliyet

Etiketler: ,

0 Comments: