12 Aralık 2008 Cuma
Kışın Trend Rengi: Fildişi


Beyaz desem beyaz değil, krem desem krem değil. İkisinin arasında sıkışıp kalmış bir renk bu:Fildişi! Renk paleti bu kadar geniş olursa, istediğiniz türden renk sınıflandırmalarında bulunmanız da haliyle çok doğal olur. Böylece fildişi rengini de sözlüğünüze eklemiş olursunuz benim gibi. Bu soluk rengin ne kadar trend olduğunu-fotoğraflardan anlayabileceğiniz üzere- bilmem anlatabiliyor muyum? Jennifer Lopez gibi latin bir dilberin bronz tenine pek bir yakışan Roberto Cavalli elbisesi, Debra Messing'in üzeri minik boncuk işlemeli, tek omuzlu Donna Karan elbisesi, Nicole Kidman'ın vücudunu kalem gibi saran L'Wren Scoot imzalı parlak elbisesi fildişi renginin güzel örneklerinden.



Konu fildişi olunca, Eva Mendes es geçilebilir mi? Yıldızın "The Spirit" filminin ülkelerarası galalarında giydiği birbirinden güzel Luisa Beccaria, vintage Lancetti, Temperley London imzalı elbiselerde hep bu renk başrolde.



Çoğu isim Diane Kruger gibi bu rengi tek renk olarak kullansa da, arada Rachel Weisz(elbisesi Narciso Rodriguez'e ait) ve Scarlett Johansson(takımı 3.1.Phillip Lim'e ait) gibi ya elbise üzerinde iki renk olarak ya da siyah pantolon üzeri fildişi renkli blazer olarak kullanan isimler de çıkabiliyor.

Etiketler: , , , , ,

2 Comments:
Blogger serap said...
nicole ve jennifer'da süper olmuş fil dişi.Buda demek oluyrki esmer ve beyaz olmak önemli değil fiğl dişi rengi önemli olan taşıyabilmek.

Blogger Simge Kurban said...
Bence de Serap :)

Beyaz ve krem renginin karışımı olan fildişi, daha çarpıcı renklerle kombin edildiğinde çok daha hoş bir görüntü elde edinilebilir.