17 Aralık 2008 Çarşamba
Ünlüler Stil: Rachel Weisz


Beyaz perdenin mağrur; ama sevimli ve minyon güzeli Rachel Weisz giydikleriyle her zaman şık ve alımlı. Kırmızı halı tercihlerinde, hiçbir zaman şaşmayan tutarlı seçimleriyle gözdelerimden olan yıldız, yeni filmi "Brothers Bloom" ve eşi Darren Aronofsky'nin son filmi "The Wrestler" için galalardan galara koşuyor. Bandajlı gri Herve Leger, omuz kısmı origamik detaylı Roland Mouret, çiçekli siyah-beyaz Oscar De La Renta elbiseleri şıklığına şık katıyor.



Narciso Rodriguez hayranlığıyla tanınan Rachel Weisz, ağırlıklı olarak iki renk bloklu monokrom elbiseler giymekten hoşlanıyor. Son haftalarda çizgili elbiseler içerisinde görmeye alıştığımız oyuncunun Rodriguez'e ait üç elbisesi bunun en güzel örneklerinden.



Rachel, hatlarını ortaya çıkartan klasik kesimli elbiselerle asimetrik detaylı elbiseleri başarılı bir şekilde kombin ediyor. Koyu renklerden oluşan brokar işlemeli kıyafetler ise son gözdesi.



Siyah-beyaz renklerde ve rahat kıyafetler giymeyi çok seviyor. Saten ve ipek kumaşlardan yana tercihini kullanan Rachel Weisz, ara ara Derek Lam, Prada, Chanel, Alexander McQueen gibi tasarımcıların giysilerini taşımaktan büyük haz duyuyor.

Etiketler:

0 Comments: