26 Aralık 2008 Cuma
Tasarımcı Günlüğü: Jenny Packham


İngiliz tasarımcı Jenny Packham Central Saint Martins College of Arts mezunu. 2006'da Yılın Hollywood Moda Tasarımcısı, 2007'de En İyi İngiliz Gelinlik Tasarımcısı ödüllerini alan modacının Sex and The City, Devil Wears Prada, Casino Royale, Die Another Day gibi dizi ve filmlerin kıyafetlerinde imzası bulunuyor. Gelinlik modelleriyle moda dünyasında büyük bir ün kazanan Jenny Packham, kendi deyişiyle "şehirlerde yaşayan modern kadınlar" için kıyafet tasarlıyor.



Kıyafetlerinde şaşaalı, göz alıcı detayları kullanmayı seven Packham, genellikle pullu, payetli, parlak gece elbiseleriyle göz dolduruyor. Bir numaralı takipçileri ise Kate Walsh, Paris Hilton, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Alicia Keys.



Jenny Packham'ın tutkunlarının genelde tv yıldızları olduğunu görüyoruz; ama ona soracak olursak sabırsızlıkla Nicole Kidman ve Cate Blanchett gibi stil sahibi, modern yıldızları giydirmek istiyor. Hem Nicole hem de Cate'in sofistike ve zarif bir taza sahip olduğu düşünülürse, bol işlemeli, görkemli kıyafetlerin tasarımcısı Jenny Packham'ın bu arzusunun gerçeklemesi biraz zaman alabilir. Tabii bu benim kişisel görüşüm.

Etiketler:

0 Comments: