9 Ocak 2009 Cuma
Critic's Choice ile Kırmızı Halı Geçidi


Lacivert People Choice ödül töreninde olduğu gibi bu yılki Critic's Choice ödül töreninin de gözde rengi. Penelope Cruz, Amy Adams, Virgina Madsen gibi isimler gecenin rengine esir olanlardan. Siyah kuşaklı YSL straples ipek elbisesiyle Penelope Cruz, Oscar De La Renta imzalı elbisesiyle Amy Adams, David Meister imzalı kadife elbisesiyle Virginia Madsen büyüleyici görünüyorlar.



Lacivert dışında turkuaz ve bebe mavisi renkleri de ön plandaydı. Eva Longoria'nın bel ve yaka kısmı altın işlemeli Monique Lhuillier elbisesi turkuazın en çarpısı örneklerinden. Katy Perry'nin bebe mavisi saten elbisesi ise yıldızın ten renginde biraz soluk durmuş sanki.



Vazgeçilmez renk siyaha gelirsek, Marisa Tomei, Diane Lane ve Kate Beckinsale başrolde bu konuda. Tomei Giambattista Valli, Lane parlak, askılı elbisesiyle, Beckinsale J.Mendel'e ait straples elbisesiyle kışın adına layık bir görüntü sergiliyorlar.



Koyu renkleri geride bırakıp daha canlı tonlara gelelim. Angelina Jolie'nin koyu renkleri bırakıp açık tonlara geçmesi güzel bir gelişme. Omuz kısmı asitmetrik kesimli beyaz Max Azria elbisesiyle Roma tanrıçaları gibi. Beyaz perdede boşuna Büyük İskender'in annesi Olympias'ı canlandırmadı. Genç oyuncu Amanda Bynes'ın pembe bandaj elbisesi tabii ki Herve Leger'e ait. Beyazın dışında siyahı kullanarak kontrast bir elbiseyle karşımıza çıkan Anne Hathaway'in yeni takıntısı Gianfranco Ferre elbiseler galiba. Origamik elbisesi içerisinde Anne çok zarif duruyor.



Çarpıcı renklerle kırmızı halıda boy gösterenler ise Evan Rachel Wood, Elizabeth Banks ve Kristen Bell oldu. Wood, Hollywood'un yeni Dita von Teese'i olma konusunda hızla ilerliyor. Payetli Jasmine Di Milo elbisesiyle yaşından büyük göstermesine rağmen çok güzel görünüyor. Elizabeth Banks her zamanki gibi başarılı stil duygusunu burada da gösteriyor. Altın rengi dökümlü Reem Acra elbisesi gayet başarılı. Gümüş tonlardaki straples elbisesi içerisinde gülümseyen Kristen Bell keşke törene elbisesini ütüleyip de gelseymiş.

Etiketler: ,

0 Comments: