16 Eylül 2008 Salı
Ünlüler Stil: Claire Danes


Sarışın ikonlarım içinde Claire Danes da vardır. Soğuk bir duruşa sahip, aynen İngiliz aristokrat ailelerine mensup biri gibi. Kıyafet seçimleri de sade kesimli, sofistike tasarımlardan yana. Arada asimetrik kesimli, tek omuzlu kıyafetlerle de karşımıza çıkmıyor değil. Son zamanlarda kendisini gümüş ve lacivert renkli elbiselerle gömeye alıştığımız Claire'in bu başarılı stiline katkıda bulunan modacıları unutmamak gerek.



Bunlardan biri, şık ve feminen tasarımlarıyla kadını bir afete dönüştüren Valentino. Claire Danes Valentino'nun elbiseleini çok seviyor ve önemli ödül gecelerinde tercihini bu isimden yana kullanıyor.



Narciso Rodriguez'i Hollywood camiasında en iyi temsil edenlerin Ashley Judd, Salma Hayek ve Claire Danes olduğunu belirtmeliyim. Rodriguez'in minimalist tarzı Claire'in stil duygusuna iyi hitap ediyor.



Calvin Klein ve Zac Posen de yıldızın vazgeçemediği isimlerden. Zaten saydığım bu modacıların çoğuyla yakın arkadaş. Claire Danes'in bir de sevdiği renklerden bahsetmeliyim. Genel olarak gri ve şeftali rengi gibi soft, pastel tonları kullanmayı seven ünlü oyuncu her zaman zarif ve asil görünmeyi başarıyor. Bu özellikleriyle benim ikonlarımdan olmayı da en baştan beri hakediyor.

Etiketler:

0 Comments: