6 Mayıs 2009 Çarşamba
Siyah-Beyaz Film


"İki düz bir ters, bir siyah bir beyaz". Bu kuralı ilke edinen Hollywood güruhu, monokrom halleriyle bahar aylarıyla dalga geçiyorlar gibi. Cıvıl cıvıl, parlak günleriyle bilinen bahar mevsiminde siyah-beyaz da ne ola ki demeyin. Bu kadınların bir bildiği var demek ki. Sıralamaya soldan itibaren başlarsak; Rachel Weisz'in siyah-beyazı zaten çok sevdiği aşikar birşey. Tek dikkat çekici olan ise, elbisesinin markasının Prabal Gurung gibi ismini yeni duyduğum bir tasarımcıya ait olması. Rachel Bilson'ın origamik elbisesi Phillip Lim imzası taşırken, Demi Moore da Weisz gibi Prabal Gurung marka elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteriyor. Rachel Weisz'in beyaz elbisesi üzerine siyah çizgiler dikkat çekerken, Demi'ninkinde ise siyah üzerine beyaz çizgiler ön planda.



Siyah-beyaz dedik de sıkıcı, havasız birşeyler demedik ya. Audrey Tautou'nun çiçekli Chanel, Eliza Dushku'nun göğüs ve omuz kısmı çiçek dantelalı, Miley Cyrus'ın üzerinde kelebekler uçuşan Dolce&Gabbana imzalı elbisesi oldukça canlı ve havalı.



Siyah-beyaz şeritlerle, modadaki çizgilerini belli eden yıldızların başında Liv Tyler, Kelly Osbourne, Sophia Bush geliyor. Şeritler bazen alabildiğine düz oluyor, bazen alabildiğine asimetrik.



Bazıları Jennifer Lopez gibi sadece bluz olarak kullanıyor, bazıları ise Kylie Minogue gibi tek parça elbisesinin üst kısmında çzigilerden faydalanıyor. Arada Eliza Dushku gibi bandrol sevdalısı ünlüler de çıkmıyor değil.



Stil perisi Diane Kruger gibi gayet basit; ama ilgi çekici detaylar yakalamak da mümkün. Cameron Diaz oldukça sade. Lara Bingle ise önden beyaz, arkadan siyah elbisesiyle çeşit çeşit pozlar veriyor.



Eva Longoria'nın Carlos Miele imzalı göğüs kısmı origamik detaylı elbisesi enfes görünüyor. L'Wren Scott'a ait kıyafet içerisinde Evan Rachel Wood, rahibe okullarındaki kızları andırırken, Sophia Bush pantolon askısı-kemerden bozma aksesurarıyla tamamladığı bluz ve pantolonuyla bu sefer siyah-beyazı daha farklı yorumluyor.

Resimler için kaynak: JustJared, ResCarpet-FashionAwards

Etiketler: , , ,

0 Comments: