20 Nisan 2009 Pazartesi
Haftanın Şıkı: Drew Barrymore


Drew Barrymore, TV için hazırlanan son filmi "Grey Gardens"ın tanıtımı için programdan programa, galadan galaya koşturdu. Filminin ilk tanıtım ayağı için "Live with Regis and Kelly" programına konuk oldu. Programa Narciso Rodriguez'e ait siyah-beyaz çizgili, asimetrik elbisesiyle katılan Drew'un (aynı elbiseyi Rachel Weisz'in üzerinden görmüştük) topuz saçlarına örgü şekli verilmişti. Bir diğer TV programı "Late Show with David Letterman" da ise vücudu saran, düşük omuzlu, karpuz kollu siyah Giambattista Valli elbisesi ve Giuseppe Zanotti ayakkabıları nefes kesici görünüyordu.



Galalarda da şıklığını konuşturan Drew, filmin Nev York prömiyerinde tam anlamıyla "old Hollywood glamour" tarzıyla dikkat çekiyordu. Saçlar 1920'lerin "çarliston kızları"na öykünmüştü. Krem rengi şifon Alberta Ferretti elbisesiyle görenlere nostalji yaşattı. Los Angeles galasında ise 60'ların boho kızları karşımızda duruyordu. Andrew Gn marka, boyun kısmı mücevher detaylı halter yaka elbisesiyle çiçek kızlara karışan Drew'un yeşil küpeleri Badgley Mischka, turkuaz renkli yüzük ve bileziği ise Lucifer Ver Honestus imzası taşıyordu.



Film için düzenlenen panelde Drew Barrymore, Elie Saab imzalı tek omuzlu yeşil elbisesiyle yine alımlı görünüyordu. Ayakkabılar yine Giuseppe Zanotti'ye aitti. Ünlü yıldızın Four Seasons Oteli'ne girerken görüntülendiği karede ise üzerinde Nina Ricci'ye ait siyah saten bir elbise vardı. Badgley Mischka'ya ait broşu ve retro efektli kocaman çerçeveli gözlükleri le elbisesini tamamlamıştı.



Drew'un elbiseleri kadar saçları, kullandığı aksesuarlar da kendinden bahsettiriyordu. Yeşil elbisesini bu yılın trendlerinden tavuskuşu saç aksesuarıyla tamamlayan yıldız, arada maşa ile şekil verilmiş bob saçları ve yüzünü örten tül detayıyla 1920'li yılları yad etmeden duramadı.



Ayakkabı tercihini Giuseppe Zanotti'den yana kullanan Drew Barrymore, alıştığımız boho-chic tarzından da ödün vermeyerek kabarık saçları ve göz alıcı mücevherleriyle bizi yine ihya etti.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

1 Comments:
Blogger Umut said...
Yaşasın Simge geri geldi :)