17 Mart 2009 Salı
Metropolitan Opera'nın 125.Yıl Kutlaması


Metropolitan Opera, her yıl düzenlediği geleneksel galasının 125.sini kutladı. Gecenin sponsorluğunu Yves Saint Laurent modaevi üstlendi. Hal böyle olunca, davete katılan yıldızlar da YSL imzalı elbiseleriyle gecede boy gösterdiler. Galada öne çıkan renk lacivert oldu. Claire Danes'in ampir kesimli, koyu lacivert halter yaka ipek elbisesi ve Patricia Clarkson'un Danes'la aynı renkte olan straples elbisesi göz kamaştırıcıydı. Gecenin en güzel elbisesini taşıdığına inandığım kişi olan Diane Kruger da üst kısmı siyah işlemeli, etek kısmı elektrik mavisi elbisesi ve saçı-makyajıyla dört dörtlüktü.



Davette ara ara parlak, ışıltılı ve yeşil renkli elbiseler de dikkat çekti. Becki Newton'ın parlak, yeşil straples elbisesini Emily Mortimer'ın parlak bordo renkli elbisesi izledi. Zoe Saldana da siyah kemerle tamamladığı yeşil straples elbisesiyle gecenin ilgi gören isimlerindendi.



Stefano Pilati'nin YSL için tasarladığı elbiselerde siyahı tercih eden isimler de göze çarptı. Bunların başında Brooke Shields ve Mary-Kate Olsen geliyor. Mary-Kate'in elbisesi kimonoyu andırıyor. Ginnifer Goodwin de çiçekli elbiselerden vazgeçmeyerek dökümlü straples elbisesiyle galaya renk kattı.

Etiketler: ,

0 Comments: