15 Ağustos 2007 Çarşamba
Ünlüler Stil: Cameron Diaz


Farklı tarzları harmanlayıp kendine özgü birşeyler yaratan Cameron Diaz, modellikten gelmesinin avantajlarını kullanarak kendine yakışanı bulmakta hiç de zorlanmıyor. Kıyafetlerinde açık renk ve canlı tonları kullanırken jean pantolonlarının bir stil kurtarıcısı olduğunu düşünüyor. Çizgili marin tarzı bluz ve kıyafetler içerisinde sıkça görmeye alıştığımız yıldız Chanel, Louis Vuitton ve Zac Posen gibi tasarımcıların kreasyonlarını taşımaktan büyük zevk alıyor.



Uzun boyunu vurgulayan mini etek ve topuklu ayakkabı giymekten hoşlanan Diaz, aslında tam bir ayakkabı fetişisti. Sıradan ve rahat giyinmeyi seven güzel oyuncunun bu seçimi tabii ki ayakkabıları için geçerli değil. Manolo Blahnik marka ayakkabıların tutkunu olan yıldız, bunu “ Kıyafetlerimi her zaman renkli Manolos ayakkabılarımla canlandırıyorum” sözleriyle dile getiriyor. Bazen aşırı kaçırdığı siyah göz makyajıyla olduğundan yaşlı görünse de her daim dinç ve güzel haliyle şov dünyasının süs bebeklerinden biri olan güzel oyuncu, formunu yoga ve sörf yapmaya borçlu. Gerçi sörf onun için bir spor olmaktan ziyade bir yaşam kültürü. Dünyada birçok genç kızı peşinden sürükleyen Cameron, kitch bir tarzı olsa da moda dünyasında etkili isimlerden biri.

Etiketler: , , ,

2 Comments:
Anonymous Adsız said...
cameron model miydii? onu ilk kez en iyi arkadasim evleniyor filminde izlemistim demek modellikten oyunculuga gecis yapmis..

Blogger Simge Kurban said...
cameron diaz oyunculuğa küçük yaşlarda modellik yaparak atıldı. Elite Model ajansına bağlı olarak, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergilerde ve Levi's, Coca-Cola ve Calvin Klein reklamlarında yer aldı.