23 Nisan 2009 Perşembe
Baldan Tatlı Balmain


Baldan tatlı mı gerçekten de Balmain? Görünüşe göre, Hollywood yıldızları için öyle. Son birkaç aydır bahar aylarını fırsat bilen ünlüler dünyası, ünlü modaevine ait kıyafetler içerisinde çıkıyorlar karşımıza. Christophe Decarnin'in sihirli dokunuşlarıyla tekrar canlanan bu marka, özellikle glam-rockvari çizgileriyle büyük beğeni topluyor. Yaz koleksiyonunda, 1980'lerde Micheal Jackson'un hit ettiği bandocu ceketlerini öne çıkaran Decarnin, Beyonce, Victoria Beckham, Rihanna ve Lindsay Lohan gibi yıldızların çekim alanına çoktan girmeyi başardı bile. Beyonce'nin kristal işlemeli bandocu ceketi, Victoria'nın iri vatkalı deri ceketi en çok ilgiyi hak eden parçalardan.



Balmain'in ceketleri bu yaz gerçekten de çok moda. Markaya ait ceketlerle birer rock yıldızına dönüşüveren ünlüler, rock-chic görünümlerini tamamlamak için yine Balmain'den, markanın ağartılmış skinny(dar) denim pantolonlarından faydalanıyorlar.



Markanın ceket ve pantolonları kadar elbiseleri de göz kamaştırıcı. Baştan aşağı 80'ler kokan yaz koleksiyonunda ultra-mini, metal işlemelerle süslü elbiseler Kate Moss, Lindsay Lohan, Celine Dion, Jennifer Connelly ve Julia Restoin-Roitfeld gibi isimlerin vücudunda hayat buluyor.



Resimler için kaynak: RedCarpet-FashionAwards
2 Comments:
Anonymous Onur said...
içerik itibariyle çok güzel bir blog çalışması olmuş. iyi çalışmalar

Blogger Simge Kurban said...
Beğendiğine sevindim, teşekkür ederim.