22 Eylül 2008 Pazartesi
60. Emmy Ödül Töreni
Beyaz camın yıldızlarının oyunculuk hünerlerinin ödüllendirildiği Emmy ödül töreni, birbirinden şık kıyafetlerin resmi geçidine sahne oldu. Moda dünyasının en sevdiği kırmızı halı seramonilerinin ilki olan Emmy'de, dikkatleri çeken kıyafetlere şöyle bir bakalım:



Krem, ekru, fildişi gibi renkler gecenin büyüleyici elbiselerini karşımıza çıkarttı. Olivia Wilde'ın Reem Acra imzalı prenseslere layık fildişi rengi, şifon-saten elbisesi bana göre Emmy'nin en güzel elbisesiydi. Evangeline Lilly'nin Elie Saab'a ait püsküllü ekru straples elbisesi ünlü oyuncunun bronz teni üzerinde adeta parladı. Jennifer Morrison da Evangeline ile aynı renkte, Marchesa'ya ai, omuz kısmı şık bir iğneyle tamamlanmış tek omuzlu bir elbise giydi.



Gecede beyaz ve gümüş tonlarını tercih edenler ise L'Wren Scott seçimiyle Kyra Sedgwick, Marchesa elbisesiyle Eva Longoria, Reem Acra'ya ait tek omuz detaylı seçimiyle Lisa Rinna'ydı. Eva'nın 2009 ilkbahar-yaz kreasyonuna ait elbisesi benim en sevdiğim parçalardan biriydi; ama saçı öyle kötü görünüyordu ki(sanki bir hayvana yalatılmış gibi) elbisenin ışıltısını gölgeliyordu.



Sarı kanarya olmayı tercih eden isimlerden biri olan Mariska Hargitay, Carolina Herrera elbisesiyle gayet şık görünüyordu. Farkındaysanız tek omuz detayı en fazla tercih edilen elbise seçimlerinden oldu. Saffron Burrows Herve L.Leroux marka straples elbisesinde daha sıcak tonlarda bir sarı kullandı. Teri Hatcher da sarılara bürünenlerdendi. Monique Lhuillier imzası taşıyan straples elbisesi ile fena değildi; yalnız özensiz makyajı gözden kaçmadı. Ortadaki yıldız Julia-Louis Dreyfus yumuşak tonlardaki Narciso Rodriguez elbisesiyle Emmy'de farklı bir kıyafet seçimine imza atıyor.



Gecenin en güzel bayanlarından ikisi de Brooke Shields ve Samantha Harris'di. Badgley Mischka'nın yakut pembesi, fırfırlı elbisesi kesinlikle görülmeye değerdi. Samantha Harris ise gecenin öne çıkan isimlerinden Zuhair Murad'ın sırt kısmı fiyonklu elbisesiyle kırmızı halı üzerinde parladı.



Mavi ve lacivert tonları da ağırlıktaydı ödül töreninde. "Heroes"un amigo kızı Hayden Panettiere Badgley Mischka elbise tercih ederken, "Desperate Housewives"tan Nicollette Sheridan Angel Sanchez, "The Hills"ten Lauren Conrad kendi tasarımı göğüs kısmı broşla süslenmiş lacivert elbiseler giydiler.



Mavi tonlarında göze çarpanlardan Christina Applegate kuyruklu, tek omuzlu Reem Acra elbisesiyle adından söz ettirenlerdendi. Mary-Louise Parker deniz mavisi Roberto Cavalli elbisesiyle orta yaşına meydan okur gibiydi.



Gelelim turkuaz ve yumuşak yeşil tonlarına. Jenna Fischer'in degrade turkuaz elbisesi Gustavo Cadile imzası taşıyordu. Cynthia Nixon da Eva Mendes'in Costume Institute Gala'da giydiği Calvin Klein elbisenin aynısını giymişti.



Bu sezonun hit trendlerinden dantel de es geçilmedi. Lisa Adelstein, Marcia Cross ve Sandra Oh dantelli elbiseleriyle trendleri yakından takip ettiklerini bir kez daha gözler önüne serdiler. Lisa'nın elbisesi Reem Acra, Marci'nın Elie Saab, Sandra'nın Oscar De La Renta imzası taşıyordu.



Payetler,pullar, dore ve lameler yine revaçtaydı. Padma Lakshmi Monique Lhuillier, geçen seneki Emmy'nin en şık kadınlarından Heidi Klum Armani Prive, Felicity Huffman Reem Acra imzalı kıyafetleriyle ışıl ışıldılar.



Ve siyah. Unutulmaması gereken ana renk. Bu seneki siyah elbiseler hiç de sıkıcı değildi. Ashley Jensen David Meister, Kate Walsh Zuhair Murad, Debra Messing Monique Lhuillier elbiseleriyle siyahın gayet iyi örneklerini verdiler. Kate Walsh'un elbisesine bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim.
Sonuç kısmına gelirsek, gecede en çok tercih edilen modacılar Monique Lhuillier, Reem Acra, David Meister ve Zuhair Murad oldu. Geceye damgasını vuran tek bir renkten söz edemeyiz. Dantel, payet, fiyonk ve tek omuz detayı Emmy'nin ana trendlerini oluşturdu.

Etiketler:

0 Comments: