18 Eylül 2008 Perşembe
Yelekler Üzerine


Yelekler geçen seneki gibi yine çok trend. Hazır New York Moda Haftası'nda birçok ünlünün üzerinde görünce sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim. Becki Newton, Nicole Richie, Leighton Meister, Zoe Saldana gibi isimler sonbaharın trendlerinden yelekleri tercih etmişler. Kimi sportif, kimi bohem, kimi de seksi bir şekilde kullanmış bu kıyafetlerini. Becki Newton'un tam bir yelek aşığı olduğunu biliyordum zaten. Kaşmir yeleklerini içine birşey giymeden, tek başına kullananların sayısı hiç de azımsanacak gibi değil.



Eskilere öykünme döneminde yaşadığımız için yeleklerde de bir retro havası esiyor. Dedelerimizin saatli kasnakları, gri ince çizgili yelekleri, fötr şapkalarını hatırlayın. Erkeklerde görmeye alıştığımız yelekler son birkaç yıldır kadınların da en sevdiği giysi parçalarından biri olunca, haliyle nostaljik tatlar yaşayabiliyoruz. Kaldı ki erkekler bile ellerindeki bu hazinenin değerini 2000 sonrasında ayrımsadılar.



Peki sateninden kaşmirine, kadifesinden ekoselisine envai çeşidi bulunan yelekleri nerelerden bulabilirsiniz? Zara, Mango, Topshop, Bershka, Stradivarius, River Island, Marks&Spencer diyorum başka birşey demiyorum.

Etiketler: , ,

0 Comments: