30 Nisan 2008 Çarşamba
Omuzlarınızın Güzelliğini Ortaya Çıkarın


Tek omuzlu elbiseler bir süre önce oldukça trendydi. Yunan tanrıçalarını andıran bu helenik-romanesk kıyafetler klasik bir görüntü verirken omuzları da ön plana çıkartarak hoş bir detay sunuyordu. Şimdi de yaza yaklaşırken yine açık omuzlarla karşı karşıyayız. Tek omuzlu elbiseler yerine bu sefer omuzlar tamamen sergileniyor. Diane Kruger'in mandalina rengi J.Mendel imzalı şifon elbisesi ile başlayan bu akım, peşine Jessica Alba'yı da katarak devam ediyor.



Kayık yaka kesimli üst kısımlar zarafeti gözler önüne sererken, bohem bi hava da estiriyor. Fırfırlı, büzmeli yaka detaylarının yanısıra ince şeritler halinde de omuzları saran bu elbiseler Thandie Newton'ın üzerindeki Giles kıyafeti gibi frapan, kendinden emin bir duruş da sergileyebiliyor; Rebecca Gayheart ve Natalie Portman'ın elbiselerindeki gibi imparatoriçe edası da yaratabiliyor.



Dökümlü, bol ve kloş, omuzları açık elbise ve bluzlarla rahat ve yaza uygun bir görüntü elde etmek sizin elinizde. Günlük olarak rahatça kullanabileceğiniz bu modellerin bir de akşam gezmeleri için olanları var ki onlar da çok şık ve alımlı.



Resimler için kaynak: Shopbop, Instyle

Etiketler: , ,

1 Comments:
Anonymous Adsız said...
cute! thank you.



you can also read it in [url=http://kclik.ca/elgg/pg/profile/dadinan/]my car blog[/url]