2 Kasım 2007 Cuma
Tek Omuz Aşkına



"Moda geçici, tarz kalıcıdır" der bayan Coco Chanel. Keza trendler de öyle. Hatta modadan bile daha uçucu bir özelliğe sahiptir. O yüzden her gün yeni bir trende göz atarken şaşmamak lazım bu bolluk, berekete. Sonuçta yarın, öbür gün hangisi hatırlanacak? Ama işte benim gibi modayı seven, takip etmekten hoşlanan biriyseniz acayip eğlenceli bir hale geliyor an be an değişen trendleri gözlemlemek.


Karşımızda yeni bir trend! Tek omuzlu elbise ve bluzlar. Çoğu kişinin bu elbise ve bluzları tercih etmesinin nedeni; omuzlarınızı çok güzel bir şekilde ortaya çıkarması ve vücut şekli armudu andıranların hatlarını dengelemesi. Bence de çok yerinde bir seçim. Kaldı ki şık bir davette de rahatlıkla giyilebilir, günlük hayatta tayt ya da opak çorabın üzerine tunik şekilde de kullanılabilir. Hamile bayanlar da Halle Berry'i örnek alıp tek omuzlu elbise içinde çok hoş görünebilir.

Valentino, Giorgio Armani, Derek Lam, Lanvin gibi markaların yakın markajında olan tek omuzlu elbiseler, Lindsay Lohan, Eva Longoria, Kristin Bell, Katie Holmes'un da gözde parçalarından.

Etiketler:

0 Comments: