12 Eylül 2007 Çarşamba
"Çingene Pembesi" Deyip Geçmeyin!




People.com sitesi moda bölümünde "sonbahar sezonunun olmazsa olmaz 10 trendi" başlığı altında bu senenin renginin fuşya olduğuna değinilmiş. Nasıl olmasın ki? Stil canavarı Victoria Beckham, pembe Hermes-Birkin çantası ve aynı renkteki elbisesiyle paparazzilere yakalandığında çoktan bu rengin sezonun hitlerinden olacağının ilk sinyallerini vermişti. Vicky'den hemen sonra Ashlee Simpson, Paris Hilton, Kate Bosworth, Cate Blanchett gibi isimler bizim "çingene pembesi" dediğimiz fuşya renginin albenisine kaptırdılar kendilerini. Hele ki Kate Bosworth son katıldığı iki davette Preen ve Thakoon marka fuşya rengi elbiseleriyle bu rengin esiri olduğunu gösterdi bizlere.


Son olarak Rihanna'nın daha geçen günlerde 2007 MTV Müzik Ödülleri'nde giydiği Armani fuşya elbisesi ise birçok moda yorumcusu tarafından gecenin en güzel parçası seçildi.


Bu sene Armani Prive, Preen, Herve Leger, Thakoon'un 2007 sonbahar kreasyonlarında; Marc Jacobs, Ralph Lauren, Zac Posen'in 2008 ilkbahar-yaz kreasyonlarında, Dolce&Gabbana'nın aksesuar kısmında geniş yer bulan fuşyayı ister elbise, ister ayakkabı, ister kol saati olarak kullanın, bütün gözleri üzerinize çevireceğinize eminim. Bu cart rengi siyah ve gri gibi daha monokrom renklerle kombinlerseniz gayet güzel stiller çıkacaktır ortaya.

Etiketler: , , , , , , , , ,

0 Comments: