23 Ağustos 2007 Perşembe
Şapkamı Takarım, İşime Bakarım


Artık sadece havalar yağmurlu olduğunda giyilmiyor şapkalar. Önemli bir aksesuar olan şapka, kıyafetleri tamamlayan unsurlardan biri. Her boyda, şekilde karşımıza çıkan şapkalar hızlı bir şekilde en iddialı moda aksesuarlarından biri oldu. Baksanıza İngiliz güllerine, hemen geçirivermişler şapkalarını başlarına havaların soğumasını beklemeden. Gerçi İngiltere her zaman ılıman olduğu için bahar tadını yaşıyor ünlüler.




Sienna Miller, Keira Knightley gibi İngiliz hatunlarının stil kurtarıcılarından olan bu aksesuar, Victoria Beckham'ın da gözünden kaçmamış. En favori çeşitleri melon, fötr, fedora tarzı ve kepler olan şapkalar ünlüler açısından başka bir önemi de var. Çoğu için paparazzilerden kurtulmak için bir kalkan amacını gören şapkalar, güneş gözlükleri ile tamamlandıklarında görevlerini hakkıyla vermiş oluyorlar.

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

2 Comments:
Anonymous Adsız said...
şapka takmayı sevmiyorum yüzüme yakıştırmıyorum ama bere takmak daha çok hoşuma gidiyor. hem daha samimi geliyor hem de fazla yer kaplamıyor. bob marley in jamaikalı model bereleri gibi bereler modaydı bi ara, kırmızı bereyi görünce aklıma geldi. kış gelse de giysek berelerimizi :)

Blogger Simge Kurban said...
bob marley tarzı bol bereler bu sene de çok moda vildan..sienna miller ve olsen kardeşler bu berelerden vazgeçemiyor.bizce de vazgeçmesin :) sen de vazgeçme