18 Ağustos 2007 Cumartesi
Kısa Deri Ceketler


Sonbahar yaklaşırken trendlerin iyice belirlendiği bugünlerde yeni bir tarz çıkıyor karşımıza. Claire Danes ve Katherine Mcphee'nin başını çektiği bu trend, bildiğimiz kısa deri ceketlerden oluşuyor. Sonbahara özgü renkler olan siyah ve kahverenginin ağırlıkta olduğu bu motorcu ceketler Claire Danes'ın yaptığı gibi gece gezmesinde şık bir elbisenin üzerine giyilip feminen bir görüntü de elde edilebilir, Mcphee'ninki gibi jean pantolonun üzerinde sportif bir hava da yakalanabilir. Bu tarz ceketleri Zara, Mango gibi trendy gençliğin tercih ettiği markaların yanısıra derinin Türkiye'deki bir numaralı adresleri Derimod ve DESA'nın mağazalarında da uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Etiketler: , , , , , , ,

3 Comments:
Anonymous Adsız said...
jean uzerine kisa suet bir ceketim vardi onu cikartmanin zamani geldi demek. kisa bele oturan bir ceket erkekler icin de gayet guzel bir secim oluabilir tabi

Blogger Simge Kurban said...
kısa ceketleri bu sene bolca kullanmanın zamanı geldi..süet ceketler bence en güzellerinden..başka tarzda kısa ceket denemek istersen topshopa şöyle bir bakman yeterli derim..

Anonymous Adsız said...
bende www.derigiyimci.com dan deri ceket almıştım. çok memnunum çok kaliteli ve çok şık.. tavsiye ederim..